ProfilSnapshot
Öppna en deltagares profil med det id du fått av deltagaren eller din kontaktperson. Du ser endast de delar deltagaren själv har godkänt att dela.
Du ser endast de avsnitt deltagaren uttryckligen har samtyckt till att dela. Känsliga uppgifter (stödbehov, pedagogiska tips, personnummer, socialtjänst, hälsa) delas aldrig via denna vy. Varje öppning loggas.